0
0

Viimeksi kerroimme yhteistyön aloittamisesta ja aineiston keruusta. Jatketaan eteenpäin projektin aloitukseen, työstöön ja virtuaaliympäristön luovutukseen.

Aineiston luovutuksen jälkeen tiimimme käy läpi materiaalin ja ottaa yhteyttä sinuun, jos aineistosta puuttuu jotain. Piirustukset ja muu tieto muuntuu ammattilaistemme käsissä 3D-malliksi. Malli esitellään sinulle etäyhteyden avulla, jotta voimme yhdessä tarkastella, tarvitaanko malliin muutoksia. Muutostarpeiden ilmaantuessa, ne kirjataan ylös ja korjataan palaverin jälkeen. 

Mallin ollessa toivotunlainen, se muutetaan virtuaaliympäristöksi, jossa voidaan kulkea. Sinuun otetaan yhteyttä, jotta voit tarkastaa myös ympäristön. Tässä vaiheessa vielä voidaan tehdä muutoksia, jos muutostarpeita ilmenee.

Hyväksytty virtuaaliympäristö on valmis käytettäväksi heti luovutuksen jälkeen. Ohjeistamme sinua virtuaaliympäristön käytössä, jotta pääset esittelemään sitä heti asiakkaillesi tai lisäämään linkin yrityksesi nettisivuille. 

Jos emme vielä tätä ennen ole kysyneet palautettasi palvelustamme, tulemme kysymään sitä työn luovutuksen aikana. Haluamme kehittää palveluita sinulle sopiviksi.

iloiset ihmiset katsoo tietokoneen ruutua

Anna meille haaste