0
0

Edellisessä blogitekstissämme tapasimme Millan, jolla oli ongelmia ennakkomarkkinoinnin kanssa. Ratkaisuksi ehdotimme virtuaaliympäristöä. Sinulla saattaa olla samat kysymykset mielessä kuin hahmollamme Millalla voisi olla tässä vaiheessa: mitä tämä vaatii minulta ja miten yhteistyö alkaa? 

Haluamme olla vastuullisia toiminnassamme, joka tarkoittaa sitä, että keskustelemme kanssasi tarpeistasi; mihin käyttöön virtuaaliympäristö on ja millainen kokonaisuus on paras? Keskustelujen kautta, jossa yhdistyvät sekä sinun että meidän ammattitaitomme, auttaa löytämään sopivan ratkaisun, jolla on merkitystä sinulle. 

Sopivan ratkaisun löydyttyä pyydämme sinua toimittamaan piirroksia kohteesta, jotta ympäristöstä saadaan luotua oikeanlaiseksi. Hyödynnämme myös olemassa olevia 3d-malleja, joita sinulla on kohteesta. Mitä enemmän aineistoa on käytettävissä sitä todenmukaisempi kokemus kohteesta voidaan luoda. Aineiston kerääminen on koko prosessissa aikaa vievin osuus sinun näkökulmastasi. Meiltä saat selkeät ohjeet, mitä aineistoa tarvitsemme ja miten voit sen meille helpoiten luovuttaa. 

Aineiston luovutuksen jälkeen tiimimme aloittaa työt, josta kerromme lisää seuraavassa julkaisussa.

Anna meille haaste