0
0

Yhteistyömme asiakkaan kanssa perustuu siihen, että tiedämme asiakkaan tarpeet, jotka selvitämme ennen yhteistyön aloittamista. Palataanpa Millaan, hahmoon, johon tutustuimme ennakkomarkkinointia käsittelevässä julkaisussamme

Millan kanssa on keskusteltu ratkaisusta, ja yhteistyön aloittamisesta yleisellä tasolla. Millan todelliset tarpeet ovat kuitenkin vielä selvittämättä. 3d-mallintamisessa ja virtuaaliympäristöissä on äärettömästi mahdollisuuksia, mihin Milla käyttäisi ratkaisua ja millä tavoin?

Selainversio

Milla voisi kertoa keskusteluissamme näin: Haluan ketterän ratkaisun, jota on helppo käyttää ja vaatii minulta mahdollisimman vähän resursseja.
Tämän perusteella ehdottaisimme Millalle virtuaaliympäristön selainversiota. Selainversio toimii itsenäisesti, joten se voidaan lisätä esim. yrityksen nettisivuille, josta kuka vain voi tutustua virtuaaliympäristöön. 

Peliversio

Milla voisi myös kertoa keskusteluissamme näin: Minulla on kohde, jota minun täytyy itse esitellä. On tärkeää, että kulkeminen vaikuttaa mahdollisimman aidolta, jotta katsojat saavat tarkat tiedot tilassa liikkumisesta.
Tähän ehdottaisimme Millalle virtuaaliympäristön peliversiota. Peliversiossa voidaan kulkea vapaasti, kuten esimerkiksi videopelissä.

Tunnistatko Millan tarpeissa omia tarpeitasi? Voisiko jompi kumpi ratkaisu olla hyödyksi myös sinulle?
Tutustu selainversioon täällä.
Varaa peliversion esittely.

Anna meille haaste